Kdybys

Kdybys

Anotace: alespoň jednou..

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Kdybys mě tak pohladil po lýtku
věřila bych, že se vše změnilo,
ale ono se to nestane

Kdybys mne tak políbil na šíji,
věřila bych, že je vše na samém začátku,
ale do reality to má daleko

Kdybys mi daroval milující úsměv
věřila bych, že naděje existuje
možná, že existuje - jen zdechla

zdechla a nyní tleje
Autor Satha, 08.10.2010
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiná, Gabrielle, Jan Hrábě, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí