voda padá

voda padá

Anotace: .. od oka

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Od oka mi voda padá
nevnímám nic
je to snad vada?

Od oka mi voda padá
necítím nic
jak chutná láska, jak chutná zrada?

Od oka mi voda padá
nedoufám v nic
teď každá rada drahá.
Autor Satha, 08.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí