Pravdivá

Pravdivá

Anotace: Asi se často nestává, že nad lží pravda vyhrává

Každý z vás je nějak znáte,
své představy o nich máte.
Jednou jsem s nimi víno pil,
nad ránem mnohé pochopil...

Pravda,
jen jednu podobu mu osud dal,
za krásu by však body nedostal.
V šedivém saku, tuctový s pupkem chlap.
Tráva usychá, kam polobotkem šláp.
Vše dokresluje pak upocená pleš...

Na druhé straně Lež
většinou jeví se naprosto skvěle,
zde nešetřilo se na jejím těle.
90-60-90 jak už to u missek bývá.
Pod blůzkou pevné čtyřky skrývá,
tvář lemuje hustá blonďatá hříva.

Nahá pravda - to časté slovní spojení.
Co dá se pod tímto pojmem chápat?
No schválně, kdo z vás by takto stál o vidění
upoceného s pupkem chlapa?

Však neslyšel jsem,
Lež by se kdy před někým obnažila.
Na rozdíl od Pravdy
i nahá by jistě dost atraktivní byla.

Jaké je možno vzít si poučení?
Na pohled Pravda moc šikovný není
a často bývá i nad slunce jasné,
že vavřín odnáší, co krásné.

Někdo se nyní pohoršeně tváří,
no teď jsi hodně vedle šláp.
Třeba jen mezi řádky září
ten upocený s pupkem chlap.
Autor Šerpík 1, 08.10.2010
Přečteno 311x
Tipy 22
Poslední tipující: Elisha, James Libustka, Bíša, Holis, šuměnka, isisleo, Psavec, Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stává se to minimálně, v tomhle pravdu máš
Pravda je však pro mne něco, za co držím stráž
Pravda je můj měkký polštář, k nádhernému snění
Pravda je můj nádhrdelník, kterého si cením...

děkuji můj milý!!

22.10.2010 10:05:00 | šuměnka

:-)))..každopádně..já raději toho pána s bříškem..
..a že je upocený..hmm..asi se dost chudák nadře..

10.10.2010 20:03:00 | isisleo

Často se nestává
že pravda nad lží vyhrává
ale i vyjímky jistě jsou
co se lží pěkně zatřesou:)).

08.10.2010 11:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí