Přání

Přání

Anotace: všem,všem,všem

Ani málo,ani moc
pár slůvek milých
ve správnou chvíli
někdy stačí,
když člověk se mračí
náladu spraví
a hned svět tě baví.

Nešetřete vlídnými slovíčky
vždyť život je tak kratičký
nač si spílat a lát
každý je na světě rád
i když nedá to znát.

K tomu pár úsměvů
všem bude do zpěvu
je nám to dáno,
my o tom víme,
že rádi mít se smíme.
Autor takova, 13.11.2004
Přečteno 1768x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí