Padá listí

Padá listí

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Padá listí
a já se s tebou chci
válet v jeho hromadách
Co až byrokracie zjistí
že jejich síla uvadá?

Padá listí
a ony úřady
chtěj stavět nás do řady
já chci však běhat
bláznit a skákat
koulovat se

Padá listí
zašeptám
'Léto,vrať se!
nesmíš se nechat
do pasti vlákat
a přestat hřát'

Padá listí
okolo našich
obličejů
pojď na babu hrát
a předání
pouze polibkem

Padá listí
konec všem
obyčejům
tohle se přehání

Padá listí
a já
do tvého objetí
s listy se předháním
kdo dřív tě obletí
Autor Lioness, 08.10.2010
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Violette, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí