Louskání hlav

Louskání hlav

Anotace: Už nevím o čem chci psát, kde inspiraci, kde vůli, kde sílu si brát....tak čti a sni a hledej dál.

Sedíš nad propastí,
ořechy loupeš,
skořápka praští,
to lebku svou drtíš,
myšlenky toužíš nalézt,
oříšek padá,
na dno nedohlédneš,
další si bereš,
fuj shnilý je,
zahodíš jej,
orel co kolem letěl,
jadérko chytí,
než ho dožene čas,
o dno se drtí,
chomáček peří tě šimrá pod nosem,
a další ořech jsi upustil,
stejně pevně myšlenku držíš,
přesto v dálce stojí strom
a je obsypán plody jak kvítí,
tak louskej dál,
dokud slunce svítí.
Autor Squilla, 08.10.2010
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí