Mihotání smrti a lásky

Mihotání smrti a lásky

Anotace: ...

K obětí smrti
nás vede žití,
a přeci věčná není,
odejde pryč
jak černé mámení.

My jdeme dál,
jdeme k životu,
co přirovnat lze
k srdci tlučení,
když zřím ji,
ach ona,
nádherná a snivá.

Směřujeme v smrt
a ta nás štípá,
žebra se lámou,
lebka puká,
oči křičí,
ale ústa tichá.

Ona i oči tiší,
jen lehounký pláč,
už z radosti,
u ní jsem,
ona tu,
žijeme!
Autor Squilla, 08.10.2010
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí