Tam na tý louce

Tam na tý louce

Anotace: ®

Tam na té louce skončila bitva,jedna z mnoha.
Tam na té louce utichla střelba.
Tam na té louce smrt se vyřádila. Ztichla střelba.Jen prach teď k nebi stoupá. Ta louka se zabarvila do červena.
Andělé zas mají plno práce a jen těžko zadržují slzy při pohledu na tu zkázu.
Při pohledu na mrtvá těla vojáků,chlapců,dětí a mužů.
Sami sebe se ptají proč?
Kolik dětí přišlo o své táty,kolik mám ztratilo své syny.
Pocit hrdosti šrámy na duši nevyléčí.
Medaile za statečnost.S tím běžte do háje.
Proč dnes na té louce museli zemřít?
Pro svou vlast?
To jsou jen kecy.Proto ,že se lidi nedokážou domluvit.
Proto dnes tam na té louce červenej potok teče.
Autor UNKSON, 09.10.2010
Přečteno 195x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

text dobrý, jen nechápu proč jsi to dal do básní, nooo dobrá a taky nechápu proč tolikrát????????!!!

09.10.2010 17:16:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí