Smrt

Smrt

Anotace: Život není jenom veselej.. bohužel

Slaná kapka v moři jiných,
pro mnoho našich milovaných.
Lidé, jež nám odešli.
Lidé, jaké jsme už nikdy nenašli.

Jsou to ti, které jsme milovali.
Ti, kteří nám pomáhali.
Byli tu s námi stále,
prožili s námi i těžké chvíle.

Pak náhle se vše změnilo.
Nehoda, nemoc, stáří.. na ně volalo.
Slzy, bolest, smutek tíží nás –
kdo pohladí nás zas?
Autor petulinka :), 10.01.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí