Modlitba za minulost

Modlitba za minulost

Anotace: ....

Zapomeň na všechno, co jsi kdy udělal
zapomeň na všechno, co jsi kdy prožil
vše je jen minulost, tak začni znova
spoutané vzpomínky nutí nás přemýšlet
spoutané myšlenky na lepší zítřek
kdo z nás zná budoucnost
kdo umí číst v číslech
Setkání se svým já už nechce se oddálit
pohledět do očí vlastnímu svědomí
pochopit složitost lidského vědomí
není nic horšího nežli prázdná mysl
a proto smířit se s sebou je cesta nejlepší
zneškodnit výčitky, zavraždit strach
a nemít obavy, co bude dál
Prokletá minulost je součástí každého
smiř se s ní prosím duše má na dobro.
Autor ninive9, 09.10.2010
Přečteno 498x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí