Babičce

Babičce

Anotace: "K"

Ať se osud píše nebo ne,
Ať scénář hercům předem rozdán je.
Divadlo života - dramatem se stává,
když nápovědy Tvé – se mi nedostává.

Snad proto díky, za Ty chvíle,
Když ke mně vzdálení ostatní jsou míle.
Nevěří a s úšklebkem směrem mým jen šilhají,
A v další zklamání, zakopnutí chybné doufají.

Díky Ti za vlídnost v intonaci života,
Že i občas, dělalas mi pilota.
A divadlo nezvrtlo se v tragédii,
Ba naopak i chvilkovou utopii.

- Staly se mi chvilky, když mohla jsem Ti říkat Babičko.-
- S Tebou, život je jak peříčko.. –
Autor Analisieren, 09.10.2010
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., carodejka, Gabrielle, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné pohlazení pro babičku.))

15.10.2010 12:10:00 | carodejka

Moc hezké.ST

11.10.2010 14:51:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí