zpěv první - Hvězdo!

zpěv první - Hvězdo!

Anotace: Jen jedno máchnutí křídly mě dělí od naplnění snů... ale chybí mi křídla

Sbírka: Zpěvy mého moře

Hvězdo moje
stejně tak jsi proradná
jak jsi krásná
Nádherná jak
noc, jak tisíc sluncí
a proradnější než všechny jedy
tohoto světa

Hvězdo
láskou Tě zvou
a jiní volají
Tvé jméno: Nenávist
Jsi zlá
Jsi hodna zloby, stejně jako uctívání

Bože, kdybys mi dal
trochu vzduchu
příliš troufalé je asi
žádat Tě o křídla
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 09.10.2010
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Sophia.Nadasdy, Kapka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí