zpěv druhý - Cesta k cestě

zpěv druhý - Cesta k cestě

Anotace: Co je život? Smrt? A proč mi připadají stejné?

Sbírka: Zpěvy mého moře

Zkáza... Smrt?
A co je smrt?
Prý jen další cesta

A život?
Cesta též.
Smrt je tedy jen cesta k cestě
Tak celé bytí je jen cesta
A žádné zastavení. Nedopřává
poutníkům
odpočinku.

Dej mi křídla...!
Dopřej mi spásu, vykoupení
na cestě
bez zastavení
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 09.10.2010
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí