Naděje I

Naděje I

Anotace: melancholická

Sbírka: Ztrácím tě

Žízním
Žízním Pane dej mi prosím pít...

Hladovím
Hladovím Pane nasyť mě ať mohu žít...

Blouzním
Blouzním Pane vezmi do své ruku mou...

Třesu se
Třesu se Pane zahřej mě láskou svou

Pláču
Pláču Pane zlíbej moji tvář

Trápím se
Trápím se Pane ukaž svou zář

Utíkám
Utíkám Pane skryj mě

Bojím se
Bojím se Pane zkonejši mě

Umírám
Umírám Pane vezmi mě do svého náručí...

Doufám
Doufám Pane a duši Ti poroučím

Autor Ori Eremos, 09.10.2010
Přečteno 275x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, Gabrielle, Ovádko, Radek.oslov.Šafárik, la loba, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná ale moc hezká i to tesknění patří k životu.

15.10.2010 20:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí