M-M-M-M-M

M-M-M-M-M

Anotace: myslím, že anotace není potřebná ;)

.
. .
. . .

Málo milovat
mnoho možností
moře mapovat
mizející minulostí

. . .

Malinkaté mušličky
mezery mezi milovanými
milované myšičky
myslí mocnostmi malovanými

. . .

Matička mezi mláďátky
mazlí malé miminko
má mužné morálky
mroukalo mi malinko

. . .

Majestátní mocností
mluví mezi mozkovnami
Minotaura milovali
mojí morbidní malicherností

. . .

Maska mořské Medúzy
mrtvolně mlčela
myšlenka metamorfózy
milosti mé máčela
. . .
. .
.
Autor Tomáš Přidal, 09.10.2010
Přečteno 319x
Tipy 25
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, Bíša, Psavec, Mbonita, Danga, jitka.svobodova, mexx, hašlerka, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máme možnost mlsat maličké myšlenkové miniaturky moudrého myslitele.

10.10.2010 23:12:00 | Psavec

Originální!

10.10.2010 23:08:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí