Peří pepří peří.

Peří pepří peří.

Anotace: Peří, peří, peří..

Znak počátku šílenství,
když ti ruka trčí z hlavy,
červi ve vlasech propadají zoufalství
a každé oko míří do jiné strany.

Vlasy šedé z minuty na minutu
a stejně tak parádní na zádech hrb,
dennodenně na sobě fialovou zástěru
a na snídani párek podivných hub.

Kostrbaté nohy, na holeni jeden chlup.
Papuče vypůjčené z Hradišťanky
povazuješ za, svého života, největší lup
a ještě kreditku perníkové banky
(na dobírku ze Srí Lanky).

Po zbytek svého času,
když neslintáš se slimáky,
užíváš si slunce jasu
v termosféře mezi ptáky.

___


Dne 30.12.2004
objevil pervitin jako snadno
dostupný způsob létaní.

Dne 5.1.2005
obvinil aerolinky
ze zamlčování
teleportace.


Peří pepří peří.
Autor l'âme, 09.10.2010
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí