Já a černá magie

Já a černá magie

Anotace: Můj úkol na HO ... splněn na výbornou :)

Zatímco já v bílém si kráčím,
ona jest v hávu černém zahalena.
Jdouc si a tiše se mračíc,
jako by byla věčně unavena.

Avšak spojeny sme, třebas jen milně,
domnívajíc, že jedna druhou neznáme.
Touha být s druhou, působí silně,
snad jednou to obě uznáme.

Kráčíme společně, na cestě životem,
kráčíme svorně, rozdíly pominem.
Až se naše cesty rozpojí a začne boj,
já povstanu a postavím se s ní na odpor.

Ať je den, nebo noc,
léto, či zima.
Já bílá a ona černá,
život a smrt.
Autor Zuz, 09.10.2010
Přečteno 369x
Tipy 10
Poslední tipující: teniska, Psavec, Chancer, CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen černý a jen bílý svět by nebyl o ničem - hlavně by ani vůbec být nemohl :-) Ať žije černobílá!

10.10.2010 20:13:00 | Chancer

černá a bílá
noc i den- světla pochodeň
na vahách dobra a zla
báseń se ti povedla.Moc pěkná !!!

10.10.2010 15:00:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí