Metodická příručka pro příslušníky ozbrojených sil

Metodická příručka pro příslušníky ozbrojených sil

Anotace: .. z příručky z roku 2010

Policejní příručka nám radí,
v norách, div se světe,
mohou býti velice zlí hadi,
tak je nedrážděte.

Hmyz také dle rozkazu,
zlý je asi jako had,
nehledíš-li zákazu,
degradovat, odstíhat.
Autor Skrat, 10.10.2010
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, carodejka, fleker, la loba, malá slečna, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva, bezva, tleskám...má to humor a to je to, co potřebujeme.

11.10.2010 00:36:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí