Povrchní

Povrchní

Anotace: Ačkoliv je to psáno ve třetí osobě, poznávám se v tom víc než dost..

Sbírka: Chaos v thalamu

Soustředila se jen na sebe
Neviděla bolest druhých
Stranila se krásy nebe
Myslela v pochodech strohých

Bude jí to brzo mrzet
Až stane se co stát se mělo
Hrdlo jí stáhne mučivý korzet
To krásné pomíjivé odeznělo

Ruka osudu se napřahuje
Co bude se dít za pár chvil?
Už už políček ušťědřuje
Ach Bože, kdes jen byl?

Proč nechal jsi jí napospas
Té zrádné povrchnosti, zlobě
Stojí v bažině sama - po pás
Zachráníš jí? Svěřuji jí Tobě
Autor Tracy, 10.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: Miroslav Možný, Gabrielle, Psavec, L. Šebestián Borský, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro začátek je to hezké.

11.10.2010 19:54:00 | Miroslav Možný

velmi zdařilé:)

10.10.2010 18:24:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí