HOST

HOST

Anotace: ....

Nezahazuj své mládí,
myšlenkou o budoucnosti.
Já vím pocit vědění tě svádí,
do tajnosti.

Pohybuješ se v temnu,
vlastní krajností.
Pozor,sekeru zatnu,
z radostí.

Nevzdaluj se sám sobě
a dělej ze snů skutečnost.
Je to v tobě
a je tam toho dost.

Až na konec překročíš,
tenhle dělící most.
Tak pochopíš,
že tu nejsi jen host.
Autor ZILA78, 10.10.2010
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí