Probouzející den

Probouzející den

Anotace: ..

Den se probouzí
nebeský dostihy
vyhrává oblak
číslo pět
probouzí se svět
a sousedka dělá
dětem svačinu
do školy

Den se probouzí
trávníky se oklepávají
po ledové sprše rosy
panelákysti venčí psi
a ti v té trávě chodí bosy
čmuchat ranní pachy

Den se probouzí
vysokoškoláci spí
po noční oslavě
kde utratili všechny prachy
a dnes nevstanou z postele

Den se probouzí
pojď jej přivítat
k oknu lásko
dívej jak stoupá
ulicemi

Přišel se podívat
jak na slovo skoupá
paní bytná
hází po muži
(kvůli noční pitce)
poklicemi
Autor Lioness, 10.10.2010
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: sailorr, Jacob P. Verlaine, Violette, Gabrielle, labuť, Květka Š., la loba, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesné!
Tak to bývá

05.12.2010 05:16:00 | sailorr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí