Otázky

Otázky

Anotace: ani nevím proč mě to napadlo, asi něco z nitra mé dušičky se ozvalo.

Stojím u okna a dívám se na nebe,
tiše tu stojím a myslím jen na Tebe.
A tmavomodré nebe je hvězdami poseté.

Stojím u okna a tiše brečím,
tekutou solí svý tváře smáčím.
A hlavou honí se my milion vět.

Stojím u okna a sama sebe se ptám,
jestli to co cítím není jen klam.
A jestli ano, včas to rozpoznám?

Stojím u okna s otázkami co v sobě nosím,
na odpovědi samotného boha prosím.
A nejsem vůbec pyšná na to že je mám.

Stojím u okna a počítám hvězdy
budu znát odpovědi někdy.
A nebo mi odpoví ďábel sám?
Autor Erendira, 10.01.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád bych znal odpověď na všechny tvé otázky,ale jen na jednu ti odpoví mé srdce...

11.01.2006 07:14:00 | drak-t

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí