Čím vším jsem

Čím vším jsem

Anotace: ...v této chvíli, ačkoli se to nemusí zdát. Obranné mimikry jsou užitečná věc. Ale jednoho člověka oklamat nelze - sebe sama.

Jsem sklerotik, co odpouští,
neví, jaká je jeho cena.
Jsem síto, které propuští
a mizím do ztracena.

Jsem zatracencem v této době,
který nezná cestu zpět.
Pomůžu vám, ne však sobě,
je na mě moc "ten můj" svět.

Jsem "NE" skryté v naději,
které nedívám se do očí.
Mám jít stínitou alejí,
kde jen blázen sám se blahočí.

V kruhu všech mých blízkých,
přitom sama ve své duši.
To že vzlet mých snů je nízký...
... jen málokdo tuší.
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, labuť, Fighting Dreamer, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí