Nechat se svést

Nechat se svést

Anotace: ...

odemknout pouta
vznést se výš

ta chvilka je krutá
když se nevznášíš


zapálit oheň
a sfouknout svíc

někdy i s málem
ztrácíš víc


nechat se svést
teplem achátu

někdy i naději
děkuji za ztrátu
Autor Joose, 10.10.2010
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, mely
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí