knock out

knock out

Anotace: ...

Pár písmen a Stín... sedíme spolu
Pár písmen a Stín brouzdáme nahoru a dolu

Tóny slepých okamžikú kloužou mezi prsty
Není o čem hrát, jdeme prázdným městem
Přání tulákú mizí při západu slunce
Rána bývají spravedlivá, nejsou včerejší

Pár písmen a Stín odcházím k severnímu pólu
Pár písmen a Stín hledám pomyslnou duhu

zakopávám když jsem sám,
přemýšlím o našich tónech
hudba zní tak zimně, usínám
šeptám do ticha další staré přání

Pár písmen a Stín léta co mívá vlastní touhu
Pár písmen a Stín, je večer a možná tančíme v kruhu...
Autor Valemart, 10.10.2010
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí