Já a Ty

Já a Ty

Anotace: ...bez přátel nejde žít

Nejsem, nebyla a nikdy nebudu, tou krásnou a žádanou hvězdou z bilboardu. Jsem obyčejnou neobyčejnou holkou, životem zklamanou, jsem prostě jen sama sebou.
Nečekejte ode mě zázraky, funguju, ale občas žiju tak jak chci. Umím zlobit, umím milovat, umím se smát a hlavně umím plakat.
Nejsem holka žádaná, ale taky nejsem bez jména. Jsem to já, normální člověk, Lucie Roubcová.
Nauč se mě znát, nauč se mě chápat, jsem to já, kdo nenechá tě tápat, kdo utře slzy, když budeš plakat.
Budu tu pro tebe, budu tu kdykoliv, budu tu pořád, ať děje se cokoliv. Budu tu, protože mám tu být, budu tu, protože bez lidí jako jsi ty nejde a nechci žít.
Autor LuLuS, 10.10.2010
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí