A šeptat tiše, jako sen.

A šeptat tiše, jako sen.

Anotace: Díky za inspiraci přátelé z modráskova....

A šeptat tiše, jako sen.
Jen zlehka dotknout se vitamíny barev
netopit se v zoufalých mhách cárech.
Pohladit perá co boskom voní.
Poznat anděla co se ke mě kloní.
Modré sníčky položit ti k nohám,
jen spi sladce moje milá
až probudí tě barev tón
rozjásně zní srdce tvého zvon
budeme žít v rytmu křídel poslů nebe
jak krásně z toho něžně zebe
a tiše si pískat do toho mám rád život - tebe - sebe
Autor Lady L, 11.10.2010
Přečteno 236x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, vodnař, Javavia, Bíša, Psavec, Mbonita, Agniezka, Gabrielle, modrá..., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bim bam...

02.12.2010 21:25:00 | enigman

***

11.10.2010 22:39:00 | Bíša

Moc se mi líbí.St.

11.10.2010 08:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí