Oceán Bouří..

Oceán Bouří..

Anotace: .. na Měsíci

Měsíční noc tady na Luně studí
oči vyhasly
slzy setřáslý
v prachu se válejí, jedna na hrudi

uprostřed srdce uvízla ledová
zabodlá kapka
její skořápka
má břitký osten zbarven do nachova

Oceanus Procellarum je místo
jež s jehlou tenkou
jak Tvé rty rtěnkou
obarvím do ruda rukou nejistou

emocí bouří se chvějící, v zřídla
rudce ji smáčí
a slz bodláčí
v očích mě štípe jak pěna vln.. z mýdla
Autor Petbab, 11.10.2010
Přečteno 271x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, NikitaNikaT., hašlerka, Psavec, Jiná, Skalsky Pavel, Gabrielle, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé a dobře čtivé. ST!

11.10.2010 22:11:00 | NikitaNikaT.

moc pěkné verše
st

11.10.2010 11:01:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí