Zima

Zima

Anotace: Sebevětší zimu porazí hřejivý pocit

Byla zima a chladný vítr vál
Ty krčil jsi se a malým se tak zdál
Já proto šál ze svého krku sňal
A tobě jej i s kouskem tepla svého dal

Byla zima a chladný vítr vál
A mne pocit, že teplo je ti, tolik hřál
Ale dál jsem v náručí chladu stál
Zatímco ty ses na to, jestli je mi zima
Ani nezeptal…

Byla zima a chladný vítr vál
Já krčil se a malým se tak zdál
Ale tys šál na svém krku měl dál
A ani s kouskem tepla svého mi jej nepodal…
Autor Pavel Kučera, 11.01.2006
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super

11.01.2006 14:04:00 | Manik

Výborná básnička.

11.01.2006 13:09:00 | Bajaja

Nádherná nostalgie.. to jsem si pošmáknul, díky :-)

11.01.2006 12:29:00 | Buližník

Mně se taky líbí.

11.01.2006 11:45:00 | JardaCH

wow..ta je skvělá!!!

11.01.2006 10:03:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí