Klaun z němých filmů..

Klaun z němých filmů..

Anotace: ..

Sbírka: 2010 - ?Spletená

K smíchu
možná i k pláči
jak klaun z němých filmů

Trocha hříchu
než se mi další do srdce vpáčí
než se k dalšímu s bázní přilnu

Jako z němého filmu klaun
pouze k smíchu
pouze k pláči
a nic víc

Ty jsi vítěz, já jen down
neskryji svoji pýchu
můj temný štváči
a víc nic
Autor Satha, 12.10.2010
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí