Medvídek

Medvídek

Anotace: určitě to znáte: vzpomínka na dětství...

Dostala ho k narozeninám
Krásného, plyšového medvídka
A hned jej měla ráda.

Dala mu i jméno
A stále jej u sebe nosila
Měla plyšového kamaráda.

Byl pro ni téměř vším
A promlouvala k němu,
Usínala s ním v náručí.

Však bála se o něj
do krabice ho ukryla
-ta bezpečí mu zaručí.

Tak plynula léta
Z dívky už je teď paní
Na medvídka dávno zapomněla

Jednou našla ho zase v té krabici
Co jako malá nazdobila obrázky
A rázem zesmutněla.

Vzpomínka na dětsví dospělého zabolí
Medvídka sevřela v náručí
A její slza vsákla se do koberce.

Ještě chvilku vzpomínala
Pak ruku svou natáhla
A medvídka podala své dcerce.
Autor Pastelka, 12.10.2010
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Gabrielle, la loba, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já měla dva a bráška jim vždycky větral kožíšek a já bulela:)).Ale teď jich mám pěknou hromadu od přátel:)

12.10.2010 14:00:00 | CULIKATÁ

St za krásnou myšlenku,já dodnes postrádám plyšového pejska Džordžíka,kterého jsem milovala celým dětským srdcem...a maminka ho vyhodila...

12.10.2010 13:08:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí