zamilovanost

zamilovanost

Anotace: netřeba komentář

Vidět tě a potkat tě je jak dílo ze sna,
co malíř svým štětcem maluje obraz..
Jsme na něm já a ty a naše životní hodnoty..
Obraz plný barev a optimismu, tobě to dávám za vinu,
že láska, kterou mi dáváš a z reality vstáváš je neskutečně krásná,
stejně jako tvoje duše, co září upřímností, není nikdo,kdo ten cit přemůže..
Jsi můj princ z pohádky, kde nemáme čas na hádky, je to náš svět a to všem by
se mi chtělo vykřičet, že cítím ten krásný cit a že s tebou bych chtěla být..
Autor Lindule, 12.10.2010
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí