Životní situace a sen

Životní situace a sen

Anotace: Když jednou, někdy, někde, někdo, někoho potká.

Jednou se vám přihodí
náhlé zatmění
Není to zlé zjevení
ale boží stvoření

Když se z hlouby nadechnete
vídíte cosi z sebe
Nevíte proč a jak
ale je to ten pravý stav

Pokud se mu poddáte
změní se hned v krásný sen
Když se ze snu probudíte
uvidíte co se stane

Nebojte se udělat
něco pro ten
krásný stav

Pokud chcete sebou býti
nebraňte se do snu jíti
Byla by to velká škoda
žíti život naprázdno
proto říkám ukaž to
Autor felix, 12.10.2010
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí