..abych si všimla..

..abych si všimla..

Anotace: tentokrát v inspiraci enigmana a jeho: crastinuse

…asi si jednou sednu do lokálu
aby tam taky jednou přišel!
Aby se zjevil překvapivě tiše
a omotal mi kolem krku šálu

…asi si jednou sednu do lokálu
aby se mi tam taky jednou zjevil!
Aby se zeptal prostě: nevíš
proč spěchám, když fakt nemám žádnej kalup?

…asi si taky jednou sednu do lokálu
abych si všimla Nevšednosti
Aby mi stínem proťal paprsek
Aby krok jeho třeba hřmotnil halu
Aby mi zčistajasna řek´:
mám chuť na šuplíků pár Tvojí živelnosti…
Autor šuměnka, 12.10.2010
Přečteno 288x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, j.c., Kars, Dračičák, Jana M., Dota Slunská, zenge, ZILA78, Psavec, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..příjde,
jen najít ten lokál...
***
Jiří senior

13.10.2010 20:49:00 | j.c.

Asi si to ještě jednou přečtu

13.10.2010 09:02:00 | Kars

Tohle pana básníka určitě potěší.

12.10.2010 22:02:00 | Jana M.

Nakažlivé ale pěkně nakažlivé..
krásný den,šuměnko..

12.10.2010 15:39:00 | Květka Š.

Líbí se

12.10.2010 14:23:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí