Hm č. 2

Hm č. 2

Anotace: ještě jedna :D

Nebeská modř v kalužích
nebo ve Tvých očích
turistické značení
k cíli tě vede
příští zastávka
v cizích lesích
po Tobě poptávka
neutichá
Hloubka mého srdce
je snad bezedná
Láska se ukrývá
Láska vzdychá
a občas nahoru vyplouvá

Duše má tesknící
mé tváře hořící
mysl nezbedná
Chuť křičet silnější
než slušnost mlčet
radost z příměří
rozumu a srdce
nechuť k Lásce zaniká
kolik jí tak asi
láskoměr naměří?

Jenom Tě potkat
a svůj úsměv
vyměnit za Tvůj
Jen doufat...
chtít vědět...
a absolutně neznat.
Autor A'tuin, 12.10.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí