Každý má hlavu jinak

Každý má hlavu jinak

Anotace: ..........

Chlapec, který má
v hlavě kedluben
a miluje tuto
modrou zeleninu
tahá si za vlasy
kořínky této
chutné rostliny
...............
Dívka se zlatou
korunou, která jí
projde kolem hlavy
je to prstenec,
který by měl
obíhat kolem oválu
v jejím případě
příliš malé hlavy
s velkou inteligencí
protože na fyzických
velikostech nezáleží
....................
jsou rozdílní
.............
jednomu na hlavě
rostou zdravé kořínky
chutné zeleniny
a u kadeřníka
si přistřihuje
zralé plody
do parády estetického
a originálního účesu
....................
a dívka si proplétá
prstenec do copu,
ale příliš se jí to nedaří
a vlasy má rozcuchané
se smyčkou prstence
kolem ramen
...........
každý má hlavu jinak
a každý z nich si
toho považuje
............
ovšem myšlenky, které
plují jejich hlavami
se dotýkají stropu
zvědavosti
a jejich tvůrčí nápady
jsou přitažené za vlasy,
které jsou z hlediska
estetiky odlišné
...............
ale to jsou "pouhá" fakta
Autor Tomáš Přidal, 12.10.2010
Přečteno 252x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, la loba, Psavec, Danga, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu váhám,je lepší mít kedlubnu,nebo prstenec?:-)ST za originalitu...

13.10.2010 11:04:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí