Dětské štěstí

Dětské štěstí

Anotace: ...

Sbírka: Co kdyby

Ve výloze odraz
mého dětského světa
kamenem roztříštím ho
a střepy posbírám
jen jeden nechám na zemi
má "víra nevinná"
s lítostí v srdci
a pak
má bota
dílo dokoná
...
Jak uboze střepy vypadají
když jsou zabalené v kapesníku
a moje krev kape
a v rudou skvrnu slévá
se na chodníku
je to skoro
jako dostat pěstí
pro potěchu
mého rozbitého
dětského štěstí
...
Autor TedelyBear, 12.10.2010
Přečteno 312x
Tipy 25
Poslední tipující: Linzerka, Arthur Bimbaud, Gabrielle, la loba, James Libustka, Psavec, labuť, hašlerka, Jana M., zenge, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST dostala mě...fakt moc...

13.10.2010 11:06:00 | la loba

hodně smutná..ale nádherně napsaná...klobouk dolů

12.10.2010 19:40:00 | Casssidy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí