Kobry a porno

Kobry a porno

Anotace: Pasivitou ke konečnému vítězství

Chtěl bych se milovat nahý
s kobrami a taky s hady

Za zvuku dance music

Dvě bytosti hledí s otevřenou hubou
v leže a v pololeže
do dvou televizorů
na akční scénu a akční estrádu

Akční život

Pívo na stole
a bůček na talíři

Ještě si uprdnout
a odříhnout

A zítra zas na šichtu
budík na čtyři

Chtěl bych milovat ty kobry
jako v tom pornu

to by čuměli Homolkovi
a co budou dělat za čtyřicet let?

stejné hovno.
Autor Robby Hartmann, 12.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí