ŽENA DÍTĚ

ŽENA DÍTĚ

Anotace: ....

Podívej se na půlnoční,
ještě je žhavá.
Popel misí se, jiskry zaútočí,
na nebi, když hvězda padá.

Tak jsi něco přej,
třeba do těla, nový život.
Jen to nikomu neříkej,
hvězda padá do vod.

Jsi žena, s krásnou fantazií,
jsi žena, co chce své dítě.
Jsi žena, z novou filozofií,
jsi žena, jsi dítě.

Tak se podívej, na to černé nebe,
na křišťál, mozaiku mimozemských tvorů.
Oni chtějí tvé dítě a chtějí i tebe
a ty nevíš, jestli nahoru nebo dolů.

Jsi žena, krásná a milá,
jsi žena, co chce své dítě.
Jsi žena, chytrá a snivá,
jsi žena, jsi dítě
Autor ZILA78, 12.10.2010
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., la loba, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře podané a pro mě zamyšlenkové dílko... opravdu povedné. ST!

14.10.2010 07:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí