Snílkův konec

Snílkův konec

Anotace: staří capi rádi mladé feny

U Sýkorova mostu zvracím
když nešťastný se potácím
ze Staročecha na Slezskou
tou bránou nebeskou

Můj kabát je sešlý
a tělo taky
lízal bych kundám řitě
furt věřím na zázraky

hledajíc jebačku
ožratý na sračku
do kómatu upadám
přes zábradlí přepadám

Ostravice plyne
tiše jak svině

jen na břehu cosi leží
Autor Robby Hartmann, 12.10.2010
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí