Pohádková

Pohádková

Anotace: O rytíři-draku a princezně - trochu jinak:-)

Sbírka: Zamilování

On
Čestný rytíř
I duchaplný drak
Však nemá meč
A nemá ani prak
Nechrlí oheň
Ani síru
V srdci skrývá
Odvahu a sílu

Nikdy neopustil
Pevnou víru
Že jednou najde
Svoji vílu
Když trápí ho
Zlé zranění
Několik
slzí uroní
Však když dopadne
až na dno
Pak z hlubiny
Vyjde snadno

Zkušenosti ho zocelily
Jeho rány se nezhojily
Hledá lásku bezmeznou
Chce být se svou princeznou
Jíž po boku by stál
Chránil ji a miloval

A ona sní
že jede za ní
Na svém statném
bílém koni
Jehož podkovy
Libě zvoní
Že tu bude
Jenom pro ni
Podá jí růži
Krásně voní
Nad tím ona
Slzy roní

Pak zvědavě se
Z okna skloní
A hle! On je tady
Přímo před ní
Místo koně
Kolo osedlal
Místo přilby
Šátek uvázal
Cestou necestou
Uháněl v dál
Ve vlasech jeho
Vítr si hrál
Modrý plášť
Za princem vlál
Ten plášť
Mikinou se zval
Autor Žena z Marsu, 13.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí