láska, zrada, zklamání...

láska, zrada, zklamání...

Anotace: vypovídání

proč v práci jsi furt,
a v hospodě pak durch.
já doma jsem s dcerou naší,
a ona hledá tě zase plaší.

nedokážu jí vysvětlit,
že tatínek chtěl odejít,
že má rád hospodu,chlast a kamarády,
než ty naše domácí marmelády.

dcero moje,odpusť mi,
takovéto rýmy,
víš že je to pravda,
je to od něj velká zrada.

dcero moje, pochop mě,
plakat můžeš na mém rámě,
víš že ho stále miluji,
i když občas lituji.

každý kdo mě zná,
mi za pravdu dá,
že je ho na hov*o,
každé toto slovo.

tyto slova nijak nepomůžou,
vždy se to ale může otočit-najednou.
ale aspoň se vypovídám,
a tebe pokolébám.

však věřím že vše se v dobré obrátí,
a že štěstí se k nám vrátí.
věřím,ale teď sním,
jednou to bude dobré-to vím!
Autor petulak124, 13.10.2010
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...že je pořád v práci bych pochopil, ale jestli je pořád v hospodě a kašle na rodinu, tak je to debil...krásná smutná báseň:-)

13.10.2010 18:55:00 | Behemot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí