Andílci

Andílci

Anotace: zase jedna tak trochu depresivní

V korunách stromů sedí nesměle
tvářičky růžové, v zádech bílé peřeje
Zlatící ze třpyt z jejich hlav
kdo dávno chtěl si přát
shlédnout ty droboučké postavy
s úsměvem od ucha k uchu
plnící nejtajnější sny
Kdopak by nechtěl naslouchat
šepotu prastaré řeči
a modlit se za porozumění
životem jít bez bázně a křeči
bez věčného smyslu zmatení
andílci čarovní
slyší vše jasněji
když člověk naříká
před pravdou utíká
a prosí za konec utrpení.
Autor ninive9, 13.10.2010
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Mraveneček, Niky88, CULIKATÁ, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí