V zamyšlení

V zamyšlení

Anotace: :(

Zasnil jsem se
mlhovinou potáhl svůj rozum
a čerpal naději z nicoty.

Bloudil jsem v myšlenkách
hledaje cestu
Nikde jí však nebylo
jen samé náznaky intuice

Pomalu a těžce oddychuji
hledám hmotný bod
rozum se rozptýlil do kaluže změti
hledám brod.

Nic už mne nerozhází
spěchám zpátky do života
tělo se mnou hází
ale mozek se nedá.

Jsem sám v tichosti neuronů a buněk
jak v čarokrásném nebi
bloumám a hledám sebe sám
ale nenacházím....
....jen sebou blbě házím.
Autor Ďábel sám, 13.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, isisleo, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí