Letokruhy

Letokruhy

Anotace: zase jedna ...

Svázané do kytice jsou noční můry hezčí
vlasy jim zdobí pentle, vesele venku křepčí
míjí se s obálkami do kterých dopis píše
malý princ svým triedrem z náručí hvězdné skrýše

skleněné stonky sloupů vykrojí slunce v dešti
noc barví den, ten zas noc, až z toho hlava třeští
dechem svých jinotajů mění čas chlapce v muže
a kruh ten uzavře se, až vykvete jeho růže.
Autor Hanzi, 13.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, Striga, Gabrielle, CULIKATÁ, umělec2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

**St**

14.10.2010 11:03:00 | Linzerka

Letokruhy znám jelikož dřevo ke své práci potřebuji.

13.10.2010 20:04:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí