A není to jedno??

A není to jedno??

Anotace: je...

Sbírka: Jahodové nebásně

Zkousni to dřevo,
bude to bolet.
Řekl a pak vrazil nůž do zad.
Ptáte se proč.
A neni to jeno???

Spoj svoje ruce
a modli se k nebi.
Třeba tě uslyší.
Ptáte se kdo.
A neni to jedno???

Odhrnul mi vlasy
a díval se do očí.
Pak tiše zašeptal.
Ptáte se co.
A neni to jedno???

Pomalu blíží se,
blíž, blíž... k ústům.
A pak si ukousne kousek duše.
Ptáte se jak.
A neni to jedno???
Autor Striptérka, 13.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Míša S., umělec2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že tam jsou chyby. Četlo by se to pak mnohem líp ;-)

13.10.2010 20:51:00 | Striga

Že by upír

13.10.2010 20:17:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí