Zas a znova...

Zas a znova...

Anotace: dál a hloub.

Sbírka: Jahodové nebásně

Je to tak lákavý,
vylézt zpět na červenou skluzavku.
Klouzat se dollů.
Zas a znova,
dál a hloub!

Je to tak k nasrání,
že myšlenky se vrací v kruhu.
Dokola zpět.
Zas a znova,
dál a hloub!

Je to tak na facku,
říznout si za dvacku,
do kůže prasete.
Zas a znova,
dál a hloub!

Je to až k posrání,
nemoct jít výš,
když s lety upadáš, pořád níž.
Zas a znova,
dál a hloub!
Autor Striptérka, 13.10.2010
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Míša S., Radek.oslov.Šafárik, Marbal Škutin, Mraveneček, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsaná báseň ve které se ukrývá kus pravdy.

03.11.2010 18:17:00 | Marbal Škutin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí