Jde si pro nás

Jde si pro nás

Anotace: ....

Pro nás si přišla a nerada čeká,
měl by ses připravit a s námi jít,
nevím proč všechny kolem leká,
však musíme s ní v dobrém žít.

I když neochotně, přece počkala, než nadešel náš čas
a pak nejbližší si k sobě volala, už slyším její hlas...

Medovým tónem k sobě mě vábí,
to oporu mi dává,
řídím se pokyny - co do ucha mi našeptává.

Však slyším tě v dáli,
nechci tě tu nechat,
co se dá dělat,
bude muset čekat.

Vracím se k tobě a už se nebojím,
co stane se příště od teď už vím....
Autor pozorovatel, 13.10.2010
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: Haminka, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, KR1571N4, CULIKATÁ, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí