Chladná krása

Chladná krása

Anotace: aneb Když v nás stále zůstává přízrak toho, koho nemůžeme mít, a nechce odejít...

Tvoje nádherné vlasy
Jsou lesklé a černé jak havraní peří
Vítr si s nimi pohrává
Vlají ve větru

Tvoje nádherné oči
Jsou modré jako nebe
Zrcadlící se v jezeru
Hlubokém a zrádném

Tvoje nádherná kůže
Průsvitná a jemná
Jako hedvábí
Bílá jako sníh

Tvé vlasy mě dusí
V Tvých očích se topím
Tvá kůže studí jako led
Prosím, odejdi!

Odejdi teď hned...
Autor Žena z Marsu, 14.10.2010
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Haminka, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí