tázací

tázací

Anotace: otazníky

záda mi popiš otazníky
až přikryjem se večerem
do tmy ukryjeme vzlyky
až budem dřímat pod šerem

záda mi popiš otázkami
najdeme na ně odpověď
už nikdy nebudeme sami
a navždy bude tady - teď

záda mi popiš otazníky
a tělo přikryj bažinou
zapomeň na laciné triky
až měsíc půjde krajinou

záda mi popiš otázkami
hoď za hlavu všechen svůj strach
je zvláštní pocit mezi námi
zní divně slova oběť-vrah
Autor branwen, 14.10.2010
Přečteno 306x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, dream in emptiness, šuměnka, Psavec, CULIKATÁ, mademoiselle secret, Skalsky Pavel, labuť, Gabrielle, la loba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasněj námět:
záda mi popiš otazníky
a já Ti na ně odpovím
a do úst vlož mi čerstvé fíky
ať rychle vznikne další rým

záda mi popiš otazníky
a já Ti budu vyprávět
/možná zkusím i ňáké triky/
když věnuješ mi ještě květ...

krásná a Já tě MOC zdravím...

22.10.2010 09:48:00 | šuměnka

zvláště to vyústění mně přijde dost dobré

14.10.2010 13:21:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí